A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Засідання виконкому селищної ради відбулося

Дата: 28.08.2021 14:20
Кількість переглядів: 531

У засіданні виконкому Томашпільської селищної ради, яке відбулося 28 серпня, взяли участь 22 члени виконкому із 26 та запрошені. На засіданні головував селищний голова Валерій Немировський. Було розглянуто 23 питання порядку денного. 
Так першими члени виконкому прийняли рішення щодо схвалення прогнозу попередніх показників економічного і соціального розвитку Томашпільської територіальної громади на 2022 – 2024 роки та щодо схвалення «Прогнозу бюджету Томашпільської селищної територіальної громади на 2022 – 2024 роки (02512000000) ». З прогнозними показниками присутніх ознайомила начальник фінансового відділу селищної ради Наталія Щербата.

 Про готовність закладів освіти територіальної громади до роботи в новому навчальному році інформував начальник відділу освіти, спорту, культури і туризму селищної ради Ігор Ярош. 
  Далі було розглянуто питання про  виділення матеріальної допомоги дітям, що залишилися без батьківського піклування, затверджено уточнюючий фінансовий план на 2021 рік КНП «Томашпільський ЦПМСД» та проєкт  його фінансового плану на 2022 рік, надано дозвіл на коригування проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція системи водовідведення смт. Томашпіль Вінницької області».
Розглянуто й прийнято відповідні рішення  з інших питань порядку денного, зокрема щодо внесення змін та приведення у відповідність до законів України  рішення виконкому Липівської сільської ради від 21.01.2009 року № 4 «Про взяття на квартирний облік при виконавчому комітеті сільської ради Бордіян Л.О.»,  а також про присвоєння адресних номерів,  виділення матеріальної допомоги на лікування.    Розглянуто заяви громадян Рожнятівки та Олександрівки  щодо призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь