A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Позачергова 12 сесія Томашпільської селищної ради відбулася

Дата: 30.08.2021 13:53
Кількість переглядів: 551

   Розпорядженням селищного голови № 226 від 26 серпня 2021 р. скликано позачергову 12 сесію селищної ради 8 скликання. У її роботі 30 серпня 2021 р. взяли участь 19 депутатів із 26 та запрошені:  перший заступник селищного голови Віталій Годний,  начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, начальник відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Павло Кушнір, начальник відділу освіти, спорту, культури і туризму Ігор Ярош, директор Центру надання соціальних послуг Людмила Поперечна, старости сіл територіальної громади.  Головував на сесії селищний голова Валерій Немировський. 

  Депутати  одноголосно затвердили   порядок денний, який доповнили за пропозицією головуючого ще двома питаннями: «Про звернення депутатів Томашпільської селищної ради до Вінницької облдержадміністрації та Вінницької обласної ради щодо ремонту автомобільних доріг комунальної власності» та «Про звернення депутатів Томашпільської селищної ради до Президента України, КМУ та Верховної Ради України щодо збільшення закупівельних цін на газ та електроенергію»  і приступили до розгляду  питань, внесених до нього, що стосувалися різних сфер діяльності селищної ради.  Так було внесено зміни до Програми економічного та соціального розвитку Томашпільської селищної ради на 2021 рік та зміни до бюджету Томашпільської селищної територіальної громади на 2021 рік.  Начальник фінансового відділу селищної ради Наталія Щербата інформувала депутатів з прогнозом бюджету Томашпільської селищної територіальної громади на 2022 - 2024 роки.        
 Основна частина питань порядку денного стосувалася земельних питань. Зокрема розглянуто заяви громадян України про  затвердження  технічної документації щодо інвентаризації земельних ділянок, проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, поділу та об’єднання земельної ділянки, надання дозволів на виділення земельних ділянок площею до 2.00 га для ведення ОСГ тощо.   Депутати працювали злагоджено і відповідально, протягом відведеного часу прийняли з кожного питання  відповідні рішення.
У «Різному» голова фракції ПП «Слуга народу» Олександр Дорось зачитав звернення  партії щодо ринку землі, а звернення жителів с. Велика Русава щодо тарифів на водопостачання буде розглянуте на черговій сесії, яка відбудеться у вересні в присутності начальника КП «Томашпільводоканал». Депутати підтримали внесені додатково до порядку денного звернення до Вінницької облдержадміністрації та Вінницької обласної ради щодо ремонту автомобільних доріг комунальної власності» та «Про звернення депутатів Томашпільської селищної ради до Президента України, КМУ та Верховної Ради України».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь