A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ! ОПЕРАТИВНО-РЯТУВАЛЬНА СЛУЖБА “101” ЗАСТЕРІГАЄ

Дата: 09.09.2021 14:04
Кількість переглядів: 477

Пожежа у житловому будинку – це велике горе. Вогнем знищуються меблі, одяг, інше майно, пошкоджуються будівлі. Нерідко жертвами пожеж стають і люди. 
         Як показали минулі роки, із настанням осінньо – зимового періоду у зв’язку з настанням холодних днів на території нашої громади виникали пожежі в житлових будинках.   Це пояснюється, передусім збільшенням терміну експлуатації печей, у ряді випадків  - їх перегрівом.

         Нерідко біля опалювальних приладів розміщують меблі, дитячі ліжка, сушать на печах та перед опалювальними отворами одяг, дрова і т.п.         Широко використовуються для обігріву різноманітні електричні прилади, у тому числі й кустарного виготовлення, від яких найчастіше  і виникають пожежі.
         Причиною пожежі в цей період може стати відкритий вогонь паяльної  лампи, яку в порушення вимог пожежної безпеки часом використовують для розігріву замерзлих водогінних труб, і сірники, які потрапили до рук дітей, залишених без нагляду дорослих у замкнених будівлях. Також частіше за все пожежі виникають від паління цигарок в нетверезому стані.

      Шановні громадяни! Виходячи із дому, не залишайте увімкнені в електромережу праски, плитки, каміни та інші електронагрівальні прилади.         Суворо дотримуючись правил пожежної безпеки, нещастю можна запобігти.      
Якщо ж пожежа виникла, негайно викликайте оперативно - рятувальну службу за телефоном “101” або 2-16-75


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь