A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

НОВИНИ СПОРТУ

Дата: 11.10.2021 17:03
Кількість переглядів: 587

У суботу та неділю 9 і 10 жовтня 2021 року на базі Томашпільського спорткомплексу проходив традиційний відкритий чемпіонат Вінницької області з гандболу серед  чоловічих команд «Кубок мера». Участь у ньому взяли 4 команди: збірна команда м. Вінниці, ГК «Хмільник» ( м. Хмільник), ГК «Вінницька міська ДЮСШ № 3» і ГК «Олімпік» смт. Томашпіль. Суддівство змагань здійснювали представники команд, головний суддя  - Василь Поштар.

  Перед початком змагань до учасників звернувся Томашпільський селищний голова  Валерій Немировський, який привітав спортсменів на Томашпільській землі, подякував за участь в іграх чемпіонату та побажав здоров’я,  приємних вражень від гри та заслужених перемог і нагород. Заряду бадьорості спортсменам додали юні танцівниці гурту «Фрі денс» селищного Будинку дитячої творчості та талановита співачка Іринка Кривов’яз.
  Вже в перший ігровий день визначився переможець. Збірна команда м. Вінниці здобула перемоги в усіх поєдинках і достроково виборола перше місце. За друге і третє розгорілася безкомпромісна, наполеглива боротьба між командами ГК «Вінницька міська ДЮСШ № 3» та ГК «Олімпік» смт. Томашпіль. Гра між ними проходила в гострій постійній напрузі: воно не дивно, адже і  основний і  додатковий час гри завершувався внічию і лише пенальті вирішило долю матчу. Цього разу фортуна була на боці команди томашпільчан ( на воротях стояв Олександр Продан), які й посіли друге місце в змаганнях,  а  воротар отримав премію від мера. Третє місце – у команди «Вінницька міська ДЮСШ № 3». Слід зазначити , що  змагання проходили з дотриманням всіх карантинних норм, а головне, в спортивному дусі.
 Команди нагороджені кубками, медалями та грошовими преміями в розмірі 2 тисячі, 1,5 і 1 тисяча гривень.  Нагороди вручали  голова Вінницької федерації гандболу Олександр Павлюк та головний суддя змагань Василь Поштар. Серед нагороджених і кращі гравці команди «Олімпік» Богдан Ющишин, Сергій Кордиманенко, воротарі  Антон Дацько та Олександр  Продан. Організація змагань стала можливою завдяки спонсорам -  селищний голова Валерій Немировський, Віталій Ніколаєнко директор «Voltage» GROUP Solar Projects.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь