A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

14 жовтня – День захисника і захисниці України, День козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці, День Української повстанської армії

Дата: 13.10.2021 09:11
Кількість переглядів: 592

Шановні жителі Томашпільської громади, учасники бойових дій на Сході України, ветерани  другої світової війни!  
 Щиро й сердечно вітаю Вас із Днем захисника і захисниці України та  Покрови Пресвятої Богородиці - світлими і радісними   святами, що увібрали в себе і багаті  славні козацькі традиції, які уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються в Україні. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу, аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням. Від усього серця вітаю з цими знаменними святами вас, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров і живе дух наших героїчних попередників! Сердечно бажаю вам щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизні. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці. В це світле свято бажаю Вам родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру на нашій рідній Богом даній землі!

Селищний голова                                          Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь