A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітаємо ювілярку!

Дата: 21.10.2021 11:05
Кількість переглядів: 1362

Вчора, 20 жовтня 2021 р.,  90-річний ювілей відзначала жителька с. Липівка Ганна Тимофіївна  Никитюк. Вітали ювілярку з поважним святом рідні, сусіди, знайомі. Від імені територіальної громади привітали Ганну  Тимофіївну і Томашпільський селищний голова Валерій Немировський, директор Центру надання соціальних послуг селищної ради Людмила Поперечна, завідувачка відділення соціальної допомоги вдома Алла Барчишена. Селищний голова  вручив ювілярці подарунок і квіти, побажав здоров’я та ще багато років прожити при здоровї, в мирі і спокої.

  Народилася Ганна Тимофіївна в далекому 1931 році в простій селянській родині. Всі життєві труднощі, які випали на долю нашої країни, довелося пережити і їй. Пізнала  нелегку селянську працю, бо весь вік трудилася в сільському господарстві: дояркою на молочно-товарній фермі, а потім в буряківничій ланці. Народила і гарно виростила 3 дітей. Так склалися обставини, що нині діти – вже теж немолодого віку - проживають далеко від матері, але і через відстані прагнуть допомогти  старенькій матусі,  щиро радіють, що можуть віддячити дорогій людині за життя, за сердечне добро, яким так щедро ділилася  і ділиться з ними.
  Тож хай Господь дарує Вам, шановна ювілярко, здоров’я, продовжить Ваші літа, щоб ще не один ювілей Ви зустріли разом з родиною! З роси і з води, вам, Ганно Тимофіївно!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь