A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Томашпільської громади, ветерани сфери культури і народного мистецтва!

Дата: 09.11.2021 14:53
Кількість переглядів: 384

Сердечно вітаю вас з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва. Вітаю  всіх,  хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати і примножувати безцінні духовні скарби нашого народу. Високо ціную ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті.

Культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, не схожими на інших. Завдяки  щоденній праці клубників, працівників спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси,  ставлення до працівників культури – це індикатор нашого суспільного благополуччя. Тож нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість  натхнення і  смак життєвих перемог.
Хай щастить Вам усім у творчості і особистому житті. Зі святом!
З повагою
селищний голова                     Валерій Немировський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь