A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні працівники сільського господарства Томашпільської територіальної громади, ветерани галузі!

Дата: 19.11.2021 08:31
Кількість переглядів: 437

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята, яке традиційно відзначається в Україні в третю неділю листопада.
   Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

  Ваша праця безперервна, як саме життя, свята і благородна, адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила українського села, нашої громади, нашої держави. І під силу вона тільки тим, хто вміє долати труднощі і вірить, що матінка-земля щедро віддячить за турботу.
  Сільськогосподарська галузь є основною в нашому краї. Вона забезпечує надходження до бюджетів усіх рівнів, надає робочі місця жителям громади, несе соціальну відповідальність на територіях, де сільгоспвиробники здійснюють свою діяльність. Постійну підтримку аграріїв відчувають сфера культури, медицини, освіти і спорту.
  Висловлюю шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу нашої громади – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом,  всім, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно і сумлінно робить свою справу, зміцнює економічний потенціал України.
Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту краю та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї! У день професійного свята бажаю вам всім прихильної долі, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії, життєвої удачі на довгі роки!
Селищний голова                               Валерій Немировський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь