A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

21 листопада – День Гідності і Свободи

Дата: 19.11.2021 13:48
Кількість переглядів: 522

Шановні земляки, жителі Томашпільської територіальної громади,
                           воїни – учасники АТО/ООС, волонтери!
   21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи. В цей день віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму й мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і  європейський вибір нашої держави, які довели, що наш народ є господарем на своїй землі.

  Події на Майдані 2013 року змінили наш народ, об’єднали в єдиній, соборній і незалежній Україні  Сьогодні в час небувалих змін нашим святим обов’язком є вшанування героїв, завдяки яким ми можемо говорити, що ми – нація, народ, який заслуговує на повагу і визнання світової спільноти, що наші серця сповнені високим почуттям  гідності і непереборного духу свободи.     Єдиним символом Революції гідності став  прапор України. Єдиним духовним помічником і вдохновителем– національний гімн.
 Сотня активістів Майдану пожертвували найціннішим, що у них було. Вони віддали свої життя за своїх рідних та за кожного з нас. Але боротьба за незалежність України, її суверенітет, кордони продовжується, і від зовнішньої агресії нас захищають такі ж патріоти й щирі люди, які були на Майданах міст та містечок нашої країни. За цю боротьбу заплачено неймовірно високу ціну.  Своє життя віддали найкращі. Серед них є наші земляки, що полягли від куль на київському майдані: це Максим Шимко, вінничанин, це Леонід Полянський і Валерій Брезденюк із Жмеринки. Це наші живі воїни – герої, учасники АТО / ООС, і ті герої, що загинули на Сході України за рідну землю, за свободу і незалежність,  за наше мирне життя: Віктор Саванчук Ігор Гаврилюк, Анатолій Дубчак, Вадим Тарабанов, Павло Білік.    Їхній подвиг ми будемо пам’ятати вічно,  про їхню мужність будемо переказувати з покоління в покоління, вони - Герої нашого часу.
Щира подяка всім, хто в ті важкі, надзвичайно напружені роки долучився і нині долучається до  волонтерської діяльності.
Від щирого серця бажаю усім нам добра, злагоди і непохитної віри. Глибоко переконаний, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всіх українців, в ім’я щасливого майбутнього нашого підростаючого покоління. Миру всім нам! Слава Україні!  Шана героям!
Селищний голова                    Валерій Немировський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь