A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Засідання виконкому селищної ради відбулося

Дата: 24.11.2021 08:24
Кількість переглядів: 606

У засіданні виконкому Томашпільської селищної ради, яке відбулося 23 листопада 2021 року, взяли участь 20 членів виконкому із 26 та запрошені. На засіданні головував селищний голова Валерій Немировський. Було розглянуто 31 питання порядку денного. Перед початком засідання селищний голова та всі присутні привітали  старосту Вилянського старостинського округу, члена виконкому селищної ради Тетяну Олійник з днем народження.

  Першим члени виконкому розглянули питання « Про затвердження звіту «Про виконання  бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 9 міс. 2021 р .», з яким присутніх ознайомила начальник фінансового управління  селищної ради Наталя Щербата.
  Далі було розглянуто питання про необхідність прийняття рішення про призначення законного представника дітей. Про причини інформувала присутніх начальник служби у справах дітей Оксана Ярош. Цікавою та пізнавальною виявилася інформація з 4-го питання порядку денного. Інформацію надала секретар виконкому Інна Шклярук, яка зачитала звернення Івано – Франківської обласної ради та Вінницької ГО «Лелеки» до селищного голови про встановлення меморіальної дошки на будівлі  школи активному учаснику визвольних змагань, уродженцю с. Пилипи – Борівські Томашпільської громади Костянтину Петеру. Члени виконкому   прийняли рішення  з вище зазначених питань, як і рішення про підвищення тарифу за проїзд селищним маршрутом, що не виходить за межі селища. З 01грудня 2021 року він становитиме 8 грн.  за 1 поїздку.  
Окремими блоками розглянуті і проголосовані питання про   присвоєння адресних номерів,  виділення матеріальної допомоги на лікування, з якими звернулися громадяни сіл В. Русава, Рожнятівка, Гнатків, Липівка, Нетребівка, Стіна, смт. Томашпіль та  через втрату близьких родичів (Яришівка, Ракова, Горишківка, Липівка, Олександрівка).   Розглянуто заяву громадянки с. Стіна  щодо призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.
 В засіданні взяли участь і завідувач сектору містобудування і архітектури Валерій Луцишен, і начальник відділу соціального захисту Тетяна Балюконіс, і начальник відділу юридичного  та кадрового забезпечення    Андрій Щербатий, діловод Олександрівського старостинського округу Людмила Хабло.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь