A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Гуманітарну акцію провели успішно

Дата: 09.12.2021 11:26
Кількість переглядів: 637

    Напередодні Дня Збройних сил України, Нового року та Різдва Христового в Томашпільській громаді було оголошено  гуманітарну акцію зі збору солодощів для воїнів, що стоять на рубежах, оберігаючи мир і спокій України, беручи участь в Операції об’єднаних сил із стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях. На заклик відгукнулися всі старостинські округи Томашпільської територіальної громади, колективи підприємств, організацій, установ, небайдужі люди різного віку і професій, дорослі і діти, окремі депутати селищної ради.


  Буквально за три дні їхніми стараннями зібрано майже 100 упаковок води – солодкої і мінеральної, більше 300 кг різноманітного печива та 300 кг цукерок, 15 кг цукру, 5 кг меду, 10 кг чаю і стільки ж кави. З інших смаколиків надали згущене молоко, мармелад, горіхи, пів тонни яблук, а ще консерви – рибні, паштети, тушонку.
  Для воїнів-захисників малювали зворушливі малюнки та плакати, писали  щирі короткі листи,  ділилися новорічними подарунками, виготовляли ангелочків дівчатка і хлопчики  наших шкіл.
  Окрему групу святкових подарунків склали буденні речі – звичайні предмети особистої гігієни: рушнички, шкарпетки, набори для гоління,  вологі серветки і навіть ароматне мило ручної роботи. Все це просто зворушує, вражає щирістю така одностайна підтримка наших воїнів жителями громади, які хочуть (навіть попри нарікання деяких «патріотів», що, мовляв, військовий збір беруть!, держава забезпечує!) не тільки  підтримати армійців, а ще  бодай чимось простим нагадати про далекий дім, про те, що тут їх чекають рідні, і подякувати за можливість жити, спокійно спати в теплій хаті і в теплому ліжку, вільно ходити по рідній землі і не боятися пострілу в спину чи в голову.
  … 8 грудня гуманітарний вантаж доставлено до місця збору у Вінниці, звідки 13 – 15 грудня він відправиться в зону проведення  операції об’єднаних сил.
Зі святами Вас, дорогі захисники! З прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим! Повертайтеся додому з перемогою живими і здоровими!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь