A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Сьогодні День працівників суду — професійне свято України, що відзначається щорічно 15 грудня

Дата: 15.12.2021 09:32
Кількість переглядів: 516

                                 Шановні судді, працівники апаратів судів!
   З нагоди вашого професійного свята  прийміть найщиріші вітання з Днем працівників суду!
Колектив кожного суду – це  об’єднані спільною метою,  досвідчені, енергійні і кваліфіковані спеціалісти, які словом і ділом служать Закону, люблять свою справу, виконують її сумлінно і професійно.


Ваша праця надзвичайно важлива, відповідальна та вкрай необхідна для суспільства, адже по захист своїх прав громадяни йдуть саме до суду, до вас! І саме від вас залежить те, як вони сприйматимуть суд – установу, де відновлюються їхні права та притягуються до відповідальності ті, хто скоїв правопорушення або злочин.
  Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від вас — суддів та працівників судових органів — високого рівня відповідальності, мудрості, досвіду, сумлінного виконання своїх обов’язків та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості, а найголовніше – поваги і любові до людей.      Тож нехай виваженість у прийнятті рішень, а також людяність і толерантність, будуть винагороджені повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод.
      З нагоди професійного свята щиро бажаємо вам вірного служіння ідеалам добра та справедливості, енергії та наснаги, міцного здоров’я й родинного затишку!
      Хай не зрадять Вас витримка та сила духу, не вичерпуються джерела наснаги та оптимізму й завжди повняться сонячним теплом та достатком ваші оселі!
З повагою селищний голова   Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, старости  старостинських  округів Томашпільської територіальної громади

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь