A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Українським краєм йде святий Миколай

Дата: 17.12.2021 16:04
Кількість переглядів: 801

       Напередодні величного свята – Дня святого Миколая на центральній площі Томашполя  зібралися малеча і дорослі, щоб разом зустріти найулюбленішого гостя  - Миколая Чудотворця та запалити вогні новорічної ялинки.

 

Звучали на святі щирі вітання всім жителям Томашпільської громади від селищного голови Валерія Немировського, який висловив сподівання, що наступний рік буде кращим, успішнішим і багатшим, що нагороду від святого Миколая отримають всі діти, які протягом року були слухняними, чемними, добре вчилися. Посмішки на обличчях викликали вітання від малят Томашпільського  ЗДО «Сонечко», що гарно, весело вітали присутніх з прийдешніми новорічними та різдвяними святами, а Іринка Кривовяз та Алінка Слободянюк подарували учасникам святкування  та головному герою свята – Миколаю свої нові  пісні.     Не відставали від дітвори і дорослі. Хорова капела «Відлуння»  Центру дозвілля і відпочинку селищної ради (керівник Марія Дейдиш) віншувала учасників свята гарними колядками та щедрівками.
 До великого хороводу навкруг ялинки, що спалахнула барвистими вогнями, запросив святий Миколай всіх дітей, що приїхали зі всіх сіл нашої громади, а це діти військовослужбовців,  з малозабезпечених сімей, діти-сироти),   і під звуки новорічних пісень вручив їм солодкі подарунки. Подарунок від вихованців Томашпільського БДТ передала його директор Мирослава Олійник  і селищному голові Валерію Немировському – іграшкового гнома Чарівника та побажання, щоб  з його допомогою здійснювалися всі мрії в наступному році, який незабаром увійде у кожен український дім, завітає до кожного жителя нашої планети Земля.

В той же день святий Миколай побував і в Гнатківському  центрі соціально – психологічної реабілітації  дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій», щоб разом зі старостою села Людмилою Лукіянчиною передати солодкі подарунки від селищного голови Валерія Немировського вихованцям закладу. З неприхованим захопленням зустрічали  і діти, і працівники Центру незвичайного гостя, щиро дякували за увагу до них, за щирість і теплоту, якими щедро діляться з   ними. Також солодкі подарунки від  святого Миколая отримали вихованці дитячого садочка «Світлиця у Матусі», що діє при Томашпільському костелі. Дітки із задоволенням декламували вірші та пісні на честь Миколая Чудотворця.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь