A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

18 грудня - День працівників РАЦСу в Україні

Дата: 17.12.2021 16:17
Кількість переглядів: 563

         Шановні працівники відділів запису актів цивільного стану, ветерани служби!
Щиро і сердечно вітаємо вас із професійним святом. Ваша робота найтіснішим способом пов’язана з людьми. Функції РАЦСів, здається, гранично прості, проте знаходитися в гущі подій людських доль під час зовсім не просто.

 

Працівники відділів записів актів цивільного стану з усіх сил намагаються залишатися максимально толерантними і спокійними у своїй роботі, не дивлячись на те, що це зовсім не легко, адже ситуації, які вимагають участі працівників РАЦСу, здебільшого не можуть залишати людей байдужими. Народження і смерть, укладання та розірвання шлюбу, зміна імені та встановлення батьківства, а також удочеріння та усиновлення, видача та відновлення ключових громадянських документів - все це дуже важливо для нас всіх. Приходячи в РАЦС кожен сподівається на розуміння і в більшості випадків отримує його, а разом з ним і кваліфіковане професійне обслуговування.
У День працівників органів РАЦСу  приєднуємося до привітань на адресу всіх фахівців, що забезпечують роботу цього всім необхідного державного органу. Бажаємо Вам спокійної роботи і міцного здоров’я! Гарного настрою і мудрості! Сімейного щастя і якомога більше радісних моментів і в роботі і поза нею!

З повагою селищний голова   Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, старости  старостинських  округів Томашпільської територіальної громади

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь