A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Дорогі діти! Шановні дорослі та гості нашої Томашпільської громади!

Дата: 17.12.2021 16:20
Кількість переглядів: 568

Прийміть щирі вітання з Днем Святого Миколая -  світлим, добрим, багатолюдним і веселим святом, яке здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят.

 


   День святого Миколая Чудотворця – це свято, яке наповнює кожну оселю світлом радості, найзаповітніших мрій і добрих надій, прикрашає  обличчя дорослих щирими посмішками, а душі – незгасним вогнем любові до ближнього.    Із завмиранням сердець на Святого Миколая чекають діти, бо переконані, що він не омине їхньої домівки, неодмінно принесе подарунки, здійснить їхні найпотаємніші і найфантастичніші  мрії.
  Бажаємо, щоб у цей день кожен одержав приємну звістку, аби ніхто і ніколи не залишався наодинці з бідою, і щоб завжди поруч з тим, хто потребує підтримки, були люди, які можуть допомогти. Хай доброта і чуйність святого Миколая будуть притаманні кожному з нас!
Зичимо миру, достатку, родинного затишку й душевного тепла кожній родині! Нехай святий Миколай освятить нас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи! А нашим маленьким громадянам щиро  бажаємо знайти святкового ранку під своєю подушечкою омріяний подарунок. Зростайте добрими й щасливими – батькам на радість, Україні на славу!
 Селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ,  старости старостинських округів

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь