A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 20.12.2021 16:28
Кількість переглядів: 500

В день, 20 грудня, до оселі Ганни Михайлівни Кузик, жительки села Ракова, зачастили гості. Воно й не дивно, адже вона відзначала своє 90-річчя.
… Роки, роки. Збігли, як вода у річечці, що струменить у верболозах раківської долини. І позначені вони гіркими спогадами про нелегке сирітське дитинство, бо разом із сестричкою росли без батька, який загинув у другу світову війну. Хоча були й щасливі роки, бо дбала про них матуся-вдова, бо була молодість, жага до життя, веселий співучий характер, що додавало сили й енергії.

  Трудилася в колгоспі разом з чоловіком Степаном Олександровичем – учасником війни з Німеччиною та Японією, інвалідом ІІ групи. Працювати вміли, за що їх поважали в селі. Прикро, що дітей не мали, але не цуралися дітей сестри, допомагали чим могли. Тож коли занедужала Ганна Михайлівна, турботу про неї взяли на себе племінники. Доглядають стареньку, піклуються про неї, як про рідну матір.
 Уже четвертий рік старенька прикована до ліжка, втратила слух, але має світлий розум, знає чимало пісень, радіє кожному прожитому дню і зичить усім тільки здоров’я і добра.
 У день ювілею побувала у Ганни Михайлівни і староста Раківського старостинського округу Ніна Пацюк та від імені селищного голови Валерія Немировського вручила ювілярці квіти і подарунок, подякувала за багаторічну працю, побажала їй найголовнішого – здоров’я.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь