A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Сесійний рік стартував успішно

Дата: 12.01.2022 15:19
Кількість переглядів: 324

Перша в 2022 році сесія – 19-та  позачергова сесія Томашпільської селищної ради відбулася 12 січня і на неї зареєструвалися   17 депутатів із 26 – ти обраних. Також у сесії взяли участь запрошені:  перший заступник селищного голови Віталій Годний, заступник селищного голови Іван Німерчук, начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, заступник начальника відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Вячеслав Калинчук, Андрій Щербатий, начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення, директор Центру надання соціальних послуг селищної ради Людмила Поперечна.

Депутати дружно проголосували за запропонований порядок денний  з 23- ох питань. Всі питання, які виносилися на розгляд депутатів,  пройшли через постійні комісії селищної ради. Так, першим розглядалося питання про внесення змін до рішення 18 позачергової сесії селищної ради 8 скликання «Про бюджет Томашпільської селищної територіальної громади на 2022 рік». У зв’язку  з підвищенням цін на енергоносії депутати дали дозвіл на виділення майже двох мільйонів гривень з резервного фонду для забезпечення своєчасного розрахунку з постачальниками  газу, електроенергії, на водопостачання закладів охорони здоров’я, освіти, культури, туризму, спорту, селищної ради, старостатів. Це частина необхідних коштів, тому зміни з цього питання будуть прийматися ще на одній із найближчих сесій.
Депутати погодили текст звернення до депутатів Вінницької обласної ради щодо передачі із спільної власності територіальних громад області у комунальну власність Томашпільської територіальної громади приміщення котельні, розташованої на території  Томашпільської ЦРЛ в смт. Томашпіль Тульчинського району, вул. Ігоря Гаврилюка, 133, дали згоду на внесення змін до рішення 14 сесії селищної ради № 1827 «Про затвердження в новій редакції Положення та структури КУ «Центр надання соціальних послуг» Томашпільської селищної ради та  затвердили врегульовані тарифи на соціальні послуги, які надає ця комунальна установа.
   Частина питань порядку денного стосувалася розгляду заяв громадян про надання дозволу на виготовлення  технічної документації щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, надання дозволів на виділення земельних ділянок у власність тощо.   
  Депутати працювали злагоджено і відповідально. Протягом відведеного часу вони прийняли з кожного питання  відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на сайті селищної ради в 5-денний строк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь