A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Об’єднаймось разом, обнімімось усі, щоб примножитичесть нашу й славу! Коли спільна є думка і плани ясні – є велика єдина Держава!

Дата: 16.02.2022 13:16
Кількість переглядів: 512

    Відповідно до Указу Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського  суспільства» від 14 лютого  2022 року в Україні  16-те лютого, починаючи з 2022 року, офіційно встановлене як День єдності. Свято встановлено з метою згуртування українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно – пропагандистського, морально- психологічного тиску на суспільну свідомість. Нинішні події, що складаються у світі щодо  ситуації в України, яка опинилася перед загрозою військового вторгнення Росії, вимагають від кожного з нас відповідальності, впевненості та конкретних дій. Ми – українці, чітко розуміємо всі виклики, які стоять перед нами, і знаємо, що з ними робити. Ми впевнені в собі і готуємося достойно відповісти на всі можливі агресивні дії Росії.  


  Саме таким лейтмотивом були наповнені заходи, що відбулися в Томашпільській територіальній громаді в День єдності. Розпочалися вони урочистостями в актовій залі селищної адміністрації з внесення Державного прапора України та виконання виконання Державного гімну України. У виступі заступника селищного голови Івана Німерчука наголошувалося на тому, що сьогодні, як ніколи раніше, Україна має добре оснащену армію, отримує підтримку світових державу дикому протистоянні з Росією, але нам варто усвідомити, що нашу державу, а отже, і нас самих може врятувати лише наша єдність, взаємопідтримка і взаєморозуміння, наша мета і готовність у будь-яку мить стати на захист своєї землі.. Ось головна зброя у боротьбі з підступним ворогом.
 Урочисті заходи до Дня єдності відбулися в усіх школах, в організаціях, на підприємствах територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь