A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини спорту

Дата: 21.02.2022 16:42
Кількість переглядів: 451

У п’ятницю, 18 лютого,  в Крижополі  на районних змаганнях із волейболу серед команд загальноосвітніх закладів дівоча команда нашої громади виборола 4 місце, а юнацька – 6 місце. Захищали честь нашої територіальної громади юні спортсмени Комаргородської ЗОШ І – ІІІ ступенів (учитель фізкультури –  Юрій Сокольвяк).

19 – 20 лютого 2022 року в Києві проходив чемпіонат України з рукопашного бою. В ньому взяли участь більше 600 спортсменів, серед них і 8 вихованців Томашпільської селищної ДЮСШ (тренер – Сергій Водянюк).  Вони стали учасниками урочистого відкриття змагань. Наші спортсмени вибороли: золоту медаль – Марія Опаренюк, срібні нагороди – Андрій Чорний  та Вадим Босий.
Забезпечив організаційно та фінансово участь команди  у чемпіонаті України  селищний голова Валерій Немировський.

19 лютого 2022 року у Вінниці проходила  обласна спартакіада фермерських та сільськогосподарських підприємств із 6 видів спорту. В ній взяла участь команда фермерського господарства «Осипенко С.В.» із Стіни. Керівник підприємства Сергій Володимирович не тільки забезпечив участь своїх  спортсменів у змаганнях, а й сам особисто участвував у змаганнях із шахів.
Того ж дня на базі Томашпільської селищної ДЮСШ пройшов перший тур чемпіонату області з футзалу серед  чоловічих команд.  У ньому взяли участь три команди - з Томашполя, Шпикова та Крижополя. Обігравши обох суперників,   томашпільська команда виборола перше місце і вийшла в наступний тур змагань.
 Відкритий шаховий турнір серед чоловіків, у якому взяли участь 7 команд від територіальних громад області, проведено  19 лютого 2022 року в Томашполі. В командному заліку перше місце виборола команда Вороновицької територіальної громади, на другому місці – команда Крижопільської, третє  - у Городківської громади. Томашпільська команда – на 4 місці. В особистому заліку другі місця на своїх дошках здобули наші земляки Павло Барчишин  (Томашпіль) та Володимир Павловський (Комаргород).
  Матеріальну допомогу в організації турніру надали селищний голова Томашполя Валерій Немировський і приватний підприємець Сергій Байдак, а приміщення для проведення змагань – приватний підприємець Сергій Трачук обидва з Томашполя.
 У неділю, 20 лютого 2022 р.,  у Вінниці відбулися фінальні змагання чемпіонату області з футзалу серед юнацьких команд. У них взяли участь 36 команд, в тому числі й команда Томашпільської селищної ДЮСШ як одна з переможниць групових змагань. Наші спортсмени поступилася сильній команді «Темп» з Вінниці, командам з Могилева – Подільського та Липовця і не пробилися до лав переможців, але увійшли до 8 – ки найкращих команд області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь