A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вклоняємось тобі, жіноцтво Томашпілля!

Дата: 07.03.2022 15:05
Кількість переглядів: 365

Нинішня весна, зустрічаючи Восьмиберезневе свято, дивиться в очі нашій рідній Вітчизні з жіночим іменем Україна крізь ракетні, бомбові і гарматні удари, крізь воєнні пожарища і руїни, крізь смерть і сльози, заподіяні клятим російським агресором.
Весна і війна…  Які несумісні ці два слова. Весна життя народжує і пробуджує, а війна його нищить, вбиває. І на цьому вогняному перехресті стоять вони, жінки- захисниці, жінки- волонтерки, жінки-матері, жінки-трудівниці, жінки-берегині, наші доньки, сестри, подруги, кохані. Стоять мужньо і непохитно! Тендітними руками стискають важку зброю вливаються у лави територіальних оборонних формувань, потужно і невтомно несуть на своїх плечах весь тягар  країни, що захищається. На їх устах слова молитви до Бога з воланням помочі Небесної для цілковитої перемоги у війні і слова тяжкого прокляття для злого, підлого, звіроголового ворога- загарбника.

Милі наші жінки і дівчата! Мужні захисниці і волонтерки, невтомні берегині тилу, матері, кохані, сестри, доньки і донечки! Небо вас почує! Армія наша вистоїть! Україна переможе! І ви, наші любі весняночки усього Томашпілля, зрадієте весняному квіту, мирному небу, ясному сонечку, поверненню додому з війни наших оборонців, усміхнетесь дитині, родині і звільненій від ворога неньці Україні.
Вклоняємося вам, наші рідненькі, і дякуємо вам за те, що ви з нами, чоловіками, у своїх діяннях , прагненнях, в любові і в житті!
Щиро і з повагою Валерій Немировський, Томашпільський селищний голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь