A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ, ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ, ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ, ТИХ, ЩО РУХАЮТЬСЯ ТРАНЗИТОМ!

Дата: 04.03.2022 09:24
Кількість переглядів: 197

Усім громадянам, які прибули до нашої громади необхідно зареєструватись у відділу соціального захисту селищної ради: Томашпіль – площа Тараса Шевченка 6 (колишнє приміщення сільгоспуправління, зараз ЦНАП), по селах у старостати. З собою мати паспорт та ідентифікаційний код. Дана інформація збирається для створення реєстру внутрішньо-переміщених осіб для здійснення виплат допомог. Довідки за тел.. 0680232099 Олександр та 0977553311 Людмила.

************
На базі Центру надання соціальних послуг діє кол-центр. Якщо ви не маєте де переночувати, поселитися для тимчасового перебування, або потребуєте консультації – дзвоніть за телефоном - 098-950-21-29, 097-467-13-45 Людмила. Також просимо жителів громади повідомляти про можливість поселення у себе наших громадян.
************
Повідомляємо про те, що при селищній раді діє єдиний пункт збору допомоги (приміщення селищної ради біля фонтану).
На даний час усі об'єкти, які мають відношення до військових операцій на території громади, всім необхідним забезпечені. У нас створено реєстр допомоги, де фіксуємо номер, на який звертатись та вид допомоги, хто чим зможе допомогти, у разі потреби.
На даний час здійснюється збір продуктів для фасування у продуктові набори, а саме: борошно, крупи, макарони, олія, консерви, сухарі, сіль, цукор, вода, картопля та інші овочі, сухе молоко, сгущонка, чай, мило бруском, туалетний папір, свічки, сірники тощо.
Якщо маєте бажання допомогти, зателефонуйте та зареєструйтеся в реєстрі наш телефон 098-950-21-29. Також повідомляємо, що відповідно до розпорядження голови обласної військової адміністрації заборонено вивезення гуманітарної допомоги до інших регіонів без погодження з адміністрацією, тому просимо повідомляти нас про збір коштів чи іншого на території громади невідомими особами. Якщо почули про якусь потребу, телефонуйте для перевірки достовірності.
**************
В смт. Томашпіль працює КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» вулиця Ігоря Гаврилюка 135, де надається необхідна медична допомога всім, хто її потребує, в тому числі й переселенцям, внутрішньо переміщеним особам, тим, що рухаються транзитом незалежно від того, де і з яким сімейним лікарем у них укладено договір на медичне обслуговування. Також ви можете звертатись до працівників амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів у селах громади. Велике прохання обов’язково повідомити про себе батькам малолітніх дітей, особливо новонародженим та маломобільним особам.
В разі необхідності в Центрі проводиться первинне обстеження, призначається лікування, в разі потреби хворий направляється до вузького спеціаліста Томашпільської ЦРЛ.
Центр ПМСД працює без вихідних з 9.00 год. до 15.00 год. в інший час можна звертатися у приймальне відділення Томашпільської ЦРЛ.
Телефон для довідок (04348)2-20-42, 068-320-57-06

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь