A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Герої не вмирають

Дата: 29.04.2022 13:52
Кількість переглядів: 446

В суботу, 30 квітня, виповнюється 6 років, як, захищаючи Україну від російських загарбників, відстоюючи її територіальну цілісність, суверенітет і незалежність, під селищем Луганське Бахмутського району (Донеччина) загинув  наш земляк Вадим Тарабанов.

     В ті останні квітневі дні 2016 року мальовнича Калинка,  що входить до Пилипи- Борівського старостинського округу, потопала в пишному цвіті.  Оновлена природа прокинулася від зимового сну, ожила і тягнулася до сонця, купалася в лагідних сонячних променях, даючи життя всьому навкруги. Та радість мирного дня цього маленького села отьмарила страшна звістка: на сході України в ході антитерористичної операції під селищем Луганське Бахмутського району (Донеччина) загинув  їхній земляк, воїн-патріот, помічник гранатометника Вадим Тарабанов.
  Гірким болем ця вісточка озвалася в серці кожного мешканця Калинки, адже вони добре знали юнака. Він ріс у них на очах, навчався у місцевій школі, з друзями-хлопчаками грав у футбол…  А коли настав вирішальний час, пішов захищати  Вітчизну, її свободу і незалежність.  25 травня Вадим мав би відзначати своє 25-річчя, та доля розпорядилася інакше. 30 квітня 2016 року він загинув у бою. Указом Президента України за особисту мужність, високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі  Вадима Тарабанова нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Похований Герой у с. Гвоздівка Миколаївського району на Одещині.
   30 квітня, у суботу, вшануймо пам'ять Вадима Олександровича Тарабанова щирою молитвою. Хай вона принесе його душі мир і спокій.
  Щирі співчуття і наша вдячність батькам, рідним і друзям . Вадим і зараз із нами поруч, бо ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь