A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З ДНЕМ МАТЕРІ

Дата: 09.05.2022 10:39
Кількість переглядів: 208

Щороку другої неділі травня, який уважається місяцем Пречистої Діви Марії,  відзначаємо День матері. Це свято – особливе, сповнене великого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до матерів. Тепло їхніх сердець завжди залишається з нами, зігріває у дні свят і підтримує в години випробувань.  


В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею сім'ї. На рівні з батьком величезну роль у вихованні дітей відіграє й вона, мати -  найрідніша у світі людина. Саме від матерів залежить виховання дитини та прищеплення любові до рідної землі. Саме вони боролися за духовне  збереження своїх дітей, щоб пам’ятали  свою національну спадщину та походження.
Дорогі жінки! Шановні матеріТомашпільщини!
Прийміть  щирі вітання з цим прекрасним і світлим святом. Щира подяка вам, наші рідні,  за вашу мудрість, душевну щедрість, надійну підтримку та розуміння, за все, що ви робите для своїх дітей, для рідної України.
Низький уклін та особлива шана матерям учасників АТО/ООС, які віддали своїх синів за захист України та українського народу . Низький уклін і щира вдячність матерям, які зростили і виховали справжніми патріотами нинішніх захисників і захисниць України від озвірілого російського агресора. Найщиріші слова подяки адресуємо багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт. Ви – уособлення доброти, милосердя й шляхетності. Ви піклуєтеся про наше найдорожче багатство – дітей, віддаєте їм світло, тепло і щедрість своєї душі.
   Від усього серця бажаємо вам, дорогі матері, міцного здоров’я, щастя, синівської любові, родинного затишку і благополуччя. Божого благословення вам і вашим близьким! Нехай Ваша праця і старання будуть завжди оцінені. Поваги вам і шани від людей, а від Всевишнього – здоров’я і благословіння!
Шановні наші Матусі! Будьте щасливими і здоровими на радість своїм рідним! Земний вам уклін і щира дяка за натхненну та найвідповідальнішу материнську працю, за відданість, ласку, розуміння та надійну підтримку.
Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, щастя і добра на довгі літа!


Селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, старости старостинських округів Томашпільської ТГ, депутати та члени виконкому Томашпільської селищної ради

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь