A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З Днем пам’яті та примирення і 77-ї річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років!

Дата: 09.05.2022 10:42
Кількість переглядів: 247

             Шановні томашпільчани!
         Дорогі захисники та ветерани Другої світової війни!
В ці дні ми вшановуємо тих, хто, жертвуючи собою, врятував нашу землю від фашистського поневолення, подарував нам мир і свободу.  У своїх серцях ми завжди будемо нести світлу пам’ять про мільйони загиблих, полеглих  у  боях  і  закатованих  у  нацистських  таборах.  Низько  вклоняємося вам,  ветерани  фронту  і  тилу,  що на  своїх  плечах  винесли  тягар  війни,  титанічною  працею  наближали  розгром  ворога,  піднімали  країну  із  руїн  у  повоєнні  роки. Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і 77-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років!


Почуття безмежної гордості за наш непереможний народ  сповнюють наші серця.  Знаючи, якою великою ціною здобуто перемогу, схиляємо голови перед величним подвигом загиблих. Тож у День пам’яті та примирення прагнемо згадати всіх, чиє життя забрала війна,  вклонитись  ще тим живим ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар воєнного лихоліття. Ми - у вічному боргу перед вами за понівечену війною юність, вдячні вам за силу духу та самопожертву, які ви виявили у боях за рідну землю.
 Героїчне минуле та мужність тих, хто віддав своє життя за Батьківщину в далеких 1939 -1945 роках – приклад  патріотизму для бійців, воїнів, які нині боронять рідну землю, відстоюють суверенітет і незалежність, територіальну цілісність   України від новітнього, ще страшнішого і підступнішого, як німецький фашизм, ворога –від  російської федерації.
  Бажаємо всім захисникам, учасникам Другої світової війни, людям старшого покоління і сьогоднішнім її  захисникам і захисницям міцного здоров’я на довгі літа та мирного неба над головою.
Слова невимовної подяки вам  та шани! Ви –гордість і слава України!
Селищний голова Валерій Немировський, старости старостинських округів Томашпільської ТГ, депутати та члени виконкому Томашпільської селищної ради.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь