A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітаємо з ювілеєм

Дата: 09.05.2022 10:51
Кількість переглядів: 265


Цими днями свій поважний 90-річний ювілей відзначав житель смт. Томашпіль Сафрон Єфремович Стромило. Цього невисокого зростом сивочолого чоловіка добре знають в селищі і не тільки в Томашполі, а й в колишньому Томашпільському районі й області як висококваліфікованого, знаючого бухгалтера, людину чесну й принципову, справжнього професіонала своєї улюбленої  справи.


 Уродженець Немирівщини,  Сафрон Єфремович  після закінчення Брацлавського сільськогосподарського технікуму у 19 років прийшов на роботу в один із місцевих колгоспів. Там і почалася його трудова дорога, яку обрав на все життя. там заявив про себе як знаючий спеціаліст, як новатор, як людина відповідальна, порядна і небайдужа. Далі дорога привела на Томашпільщину. Тут, закінчивши Одеський інститут народного господарства, до виходу на пенсію працював головним бухгалтером Томашпільського управління сільського господарства. Та навіть вийшовши на заслужений відпочинок, він продовжував і нині ще продовжує працювати на громадських засадах у районній організації ветеранів війни і праці.
 Напередодні Дня пам’яті  та примирення до ювіляра завітав заступник Томашпільського селищного голови Іван Німерчук, щоб від імені селищного голови Валерія Немировського привітати іменинника та вручити йому подарунок.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь