A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

День дільничного офіцера поліції

Дата: 18.06.2022 14:22
Кількість переглядів: 472

З 2004-го року в Україні щороку 18 червня відзначають День дільничного офіцера поліції. Аби привітати зі святом, з дільничними зустрівся селищний голова Валерій Немировський.


 У своєму виступі селищний голова зазначив, що професія дільничного офіцера – одна з найвідповідальніших та найважчих, адже посадові обов’язки дуже різноманітні, а вимоги до них – дуже високі. Аби робота була результативною, вони повинні в повному обсязі володіти інформацією про стан справ на своїй дільниці, постійно комунікувати з громадянами та швидко реагувати на повідомлення про правопорушення. Валерій Федорович подякував  дільничим офіцерам за самовіддану роботу, побажав усіх благ, безперервного професійного зростання та поваги до їхньої праці.
За сумлінне виконання завдань з охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримці безпеки і порядку на території громади та з нагоди професійного свята – Дня дільничного офіцера поліції в Україні Подяку селищного голови оголосили Володимиру Михайловичу Сичуку – старшому дільничному офіцеру поліції відділення поліції №2 Тульчинського РВП ГУНП, капітану поліції, Юрію Михайловичу Кузю – дільничному офіцеру поліції сектору превенції відділення поліції №2 Тульчинського РВП ГУНП, капітану поліції

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь