A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні фермери, працівники галузі сільського господарства Томашпільської територіальної громади

Дата: 19.06.2022 08:01
Кількість переглядів: 445

   Так склалося традиційно, що у червні аграрії святкують День фермера! Враховуючи значення фермерських господарств для розвитку  сільського господарства України, внесок у вирішення питань продовольчої безпеки держави, цей день запроваджений Указом Президента України  і  відзначається з 2020 року 19 червня.


     Фермер - не тільки професія, а життєве покликання. Ваша праця - не просто робота на землі, а дбайливе господарювання, спосіб життя, колосальна напруга сил і повна самовіддача. У фермерстві втілилися кращі риси господарювання – працьовитість, стійкість, природна кмітливість і завзятість, активна громадянська позиція, соціальна відповідальність і патріотизм.
     Своєю працею ви робите відчутний внесок в розвиток аграрної галузі нашої територіальної громади,  району і  області, ви не лише розвиваєте сільську економіку, але і створюєте нові робочі місця, підтримуєте традиції і культуру всього регіону. Дякуємо вам за відданість обраній справі! Особливо відчутною стала роль фермерів у нинішній важкий для країни, для нашого народу час, коли в Україні йде війна, розвязана російським агресором. Війна , яка змушує й вас відчувати весь її тягар, змушує підкладати своє надійне плече державі для перемоги над зажерливим ворогом.
    Тож вітаю вас із професійним святом. Бажаю благополуччя, щедрих врожаїв і міцного здоров'я вам і вашим близьким! МИРУ нам  всім  і ПЕРЕМОГИ!
Селищний голова Валерій Немировський 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь