A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Томашпільська громада отримала допомогу

Дата: 20.06.2022 12:00
Кількість переглядів: 535

Томашпільська селищна територіальна громада враховуючи багаторічну співпрацю з Програмою ULEAD з Європою / ULEAD with Europe отримала невідкладну допомогу. У відповідь на нагальні потреби громад, які спричинені вторгненням росії в Україну, U-LEAD надає підтримку 250 громадам. Серед них і Томашпільська. Адже основними критеріями відбору громад була співпраця, партнерство та кількість ВПО.

15 червня в нашу громаду доставлено вантаж від Програми «U-LEAD з Європою». Багаторічна співпраця з Вінницьким регіональним офісом U-LEAD в цей важкий час стали ще міцнішими. Гуманітарна допомога скерована на потреби переселенців, а також для мешканців Томашпільської громади - багатодітних сімей, які опинилися в скрутному становищі через війну в Україні, зокрема генератори, вуличний освітлювач, бензопили та баки для води будуть використовуватись Томашпільським комунальним підприємством для надання відповідних послуг внутрішньо переміщеним особам та найбільш вразливим верствам населення громади, каремати, похідні ліжка, спальні мішки, ковдри зосереджені в місцях масового перебування ВПО, базові набори та гігієнічні набори будуть роздані громадянам через гуманітарний штаб).

Висловлюємо вдячність за співпрацю керівнику регіонального офісу ULEAD з Європою в Вінницькій області Vitaliy Shvets, Mariana Semenyshyn Team Leader, Team ‘Development’ Sustainable Development Unit U-LEAD with Europe Programme GIZ Ukraine, Olena Tomniuk Deputy Programme Director Head of Regional Operations Unit U-LEAD with Europe і сподіваємось на подальшу співпрацю.

Також дякуємо директору СТОВ «Зелений клин» Калинчуку Олександру Михайловичу (Александр Калинчук ) за транспорт, яким доставлено допомогу та водіям Володя Швець та Олег Черниш

Ми щиро дякуємо, що ви допомагаєте нам в такий складний час та сподіваємось на подальшу підтримку Українського народу в боротьбі з російським агресором.

Віримо у нашу Перемогу! Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь