A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Йому назавжди залишилось 26….

Дата: 21.06.2022 14:12
Кількість переглядів: 500

    Сьогодні Томашпільська громада попрощалася із загиблим захисником України – Олександром Володимировичем Загороднюком 1995 року народження, який проживав у селі Комаргород.


    Загинув Сашко13 березня 2022 року, водій протитанкового взводу роти вогневої підтримки  під час відсічі збройної агресії рф внаслідок артилерійського обстрілу та нанесення авіаційних ударів російськими окупаційними військами в населеному пункті Зелений Гай Миколаївської області.
      Проводжали земляка в останню путь жителі села і територіальної громади, рідні та близькі, бійці територіальної оборони, друзі, товариші, побратими.  Щире  співчуття і вдячність за сина-патріота, за справжнього ГЕРОЯ, захисника УКРАЇНИ висловили родині голова Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, селищний голова Томашполя Валерій Немировський, військовий комісар  першого відділення Тульчинського районного центру комплектування і соціальної підтримки Роман Сватко , староста Комаргородського старостинського округу Олександр Чоботар,  священнослужителі та бажаючі громадяни.
   Надзвичайно дружелюбним був Сашко, мав багато друзів та знайомих. Він завжди міг допомогти у скруті, підтримати і словом, і ділом. Був справжньою опорою та підтримкою для своїх батьків, люблячим сином та гідним старшим братом…Власної сім’ї Сашко не мав.
    Сьогодні ми назавжди попрощались та провели в останню дорогу ще такого молодого героя-захисника, який навіть не встиг пожити та який навічно залишиться молодим, завзятим та сміливим у наших серцях...
   Неможливо стримати сльози, дивлячись коли помирають такі молоді хлопці. Це наше майбутнє, це наша надія. Кляті вороги забирають найцінніше – життя нашої молоді, життя тих, хто віддає все для того, щоб на нашій українській землі завжди був мир та спокій.
Схиляємо голови перед Героєм. Низько вклоняємось батькам за сина, який пролив свою кров, щоб ми з вами жили під мирним небом і на своїй, Богом даній землі.
   Спочивай з Богом, дорогий  ГЕРОЮ! Хай мирним і спокійним буде твоє життя у Божій обителі -  Царстві Небеснім.
    Вічна слава і вічна пам’ять ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь