A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні томашпільчани! Шановні гості томашпільської громади !

Дата: 28.06.2022 08:31
Кількість переглядів: 262

26 років тому 28-е червня 1996 року увійшло в історію України як День великого загальнонаціонального єднання та верховенства національних інтересів, як День Конституції. Відтоді Основний Закон України став реальною і дієвою основою  розбудови нашої молодої незалежної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.


Основний Закон України гарантує забезпечення прав і свобод людини, гідні умови її життя. Конституція надає можливість зміцнювати громадянську злагоду на нашій землі, творити і зміцнювати демократичну, соціальну правову державу, в якій щасливими будемо ми, наші діти, внуки- правнуки. Особливо це актуально нині, коли Україні, яка вибрала свій європейський шлях розвитку, росією навязана жорстока й кровопролитна війна, коли нашому народу доводиться захищати  свою територіальну цілісність, свій суверенітет і незалежність, виборювати перемогу над зажерливим ворогом. Хай же нам все вдасться, хай же прийдуть мир і спокій у кожну українську родину, в кожен дім.
 Щиро вітаю вас, дорогі земляки,  із визначним національним святом – Днем Конституції України. Хай ця урочиста подія сповнює вас життєдайною силою, натхненням, спонукає до новаторських ідей та успішної їх реалізації, зміцнює віру в перемогу нашого народу над російським агресором, що зазіхнув на наше мирне життя, на наші мрії й сподівання, на наше право на життя у власній державі на своїй землі.
 Зичу всім миру, здоров’я, бадьорості духу, енергії і наснаги, впевненості в щасливому майбутті нашої держави. Хай в душі і в серці кожного українця міцніє з кожним днем почуття гордості за нашу Батьківщину, за наші ЗСУ, за наш гордий волелюбний  народ.
 Зі святом вас, з Днем Конституції України!

 Селищний голова                  Валерій Немировський

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь