A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

День податківця України

Дата: 02.07.2022 08:15
Кількість переглядів: 453

2 липня своє свято відзначають люди у формі, від яких багато в чому залежить фінансовий добробут нашої країни. У цей літній день своє професійне свято - День податківця України – відзначають працівники податкової служби України.


Раніше податківці ділили своє свято із митниками й відзначали його навесні, проте 25 червня 2020 року, працівники кожної зі служб отримали власне свято. День податківця України було призначено Указом Президента України № 252/2020.
Податкова служба — найкращий друг і товариш кожного підприємця. Саме працівники податкової служби допомагають вести бізнес і розвивати підприємництво в країні. У бізнесі-товаристві навіть існує повір’я: «Здав звіт — милішим став світ».
Мабуть, якраз через те, що податкова допомагає підприємництву квітнути і приносити плоди, День працівника податкової служби вирішили відзначати щороку в середині літа, 2 липня.
У цей день побажаймо нашим славним податківцям уважних, доброзичливих та добропорядних платників податків. Нехай у вашій роботі, шановні податківці, панує взаєморозуміння та взаємна повага з колегами та підприємцями. Хай мир, щастя, радість, здоровя стануть постійними супутниками у вашому житті. Зі святом вас!

       Селищний голова                                               Валерій Немировський

Фото без опису

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь