A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Дорогі учні! Шановні вчителі, батьки!

Дата: 04.07.2022 16:58
Кількість переглядів: 505

Цей  навчальний рік став для нас особливим, вперше за більше як 80 років незвичним.   Вперше без урочистої лінійки та останнього дзвоника  проходять таке скромне святкування завершення навчального року в рідній школі  для випускників! І тим не менше…
Дорогі випускники! Для вас починається новий доленосний етап, повний надій, прагнень, мрій! Головне - успішно скласти іспит, визначитися з професією, знайти свій шлях у житті. Нехай у вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про шкільні роки, адже попереду у вас доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань. 

Бажаємо кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути  справжніми патріотами, які творять  чисте і світле майбутнє. Не зупиняйтеся на обраному шляху, долайте всі труднощі, як це роблять наші військові, захищаючи Україну від російського агресора. Будьте здорові, щасливі та успішні!
Окремі слова подяки і найщиріші побажання в цей день педагогам - за високий професіоналізм, знання, життєвий досвід, душевне тепло, креатив, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях.  
І, звичайно, велика вдячність батькам! Адже в цьому році без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.
Бажаю всім міцного здоров'я, сил, позитивного настрою, миру на нашій землі, добра, благополуччя і нескінченної віри в те, що все у нас буде гаразд!
         Селищний голова                                         Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь