A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Привітали з ювілеєм

Дата: 20.07.2022 13:44
Кількість переглядів: 609

Сьогодні  95 – річний  ювілей завітав до шановного в рідному селі Велика Русава останнього в нашій територіальній громаді ветерана Великої Вітчизняної війни, учасника бойових дій  Петра Сафроновича Войткова.

  Народився Петро Сафронович у 1927 році в с. Велика Русава. Вісімнадцятирічним був мобілізований до червоної армії, пройшов навчання в м. Кострома і на початку 1945-го був направлений на службу  на Балтійський флот. Після демобілізації у 1951 році повернувся в рідне село і всі роки трудився в колгоспі.  Працював трактористом поки дозволяло здоровя, а потім на різних роботах.
 Нині ветеран на заслуженому відпочинку. Дає собі раду поки сам, допомагає син, який живе в Тиврові і часто приїжджає до батька, щоб доставити  продукти і все необхідне по господарству. Не обходить старенького своєю увагою і місцева влада, завжди приходять на допомогу і староста, і сільська медицина, і сусіди.
 В ювілейний день народження до Петра Сафроновича Войткова завітали перший заступник селищного голови  Віталій Годний, головний спеціаліст відділу загально-організаційного забезпечення  Микола Коваль, головний спеціаліст відділу освіти, спорту,  культури і туризму Інна Карпин, директор місцевого будинку культури Валентина Криклива та директор бібліотеки Тамара Щітинська аби привітати ветерана. Вони передали ювіляру найщиріші вітання і побажання від селищного голови Валерія Немировського та подарунок.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь