A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

14 серпня – День будівельника

Дата: 14.08.2022 08:28
Кількість переглядів: 593

Від щирого серця вітаю всіх причетних до нинішнього професійного свята з Днем будівельника! Будівельник — це професія, без якої не можна уявити сьогоднішнє життя. Своїми руками вони цеглинка за цеглинкою створюють майбутнє наших міст, і ми разом з ними  пишаємося їхньою працею. Завдяки будівельникам народжуються унікальні будівлі і споруди, які прикрашають міста і країни, а наше життя стає комфортним та упорядкованим.


  Сьогодні ми вітаємо людей, професія яких вражає і захоплює. Будівельник! Творець! Чарівник! І просто — справжня людина! Адже для того щоб зупинити свій вибір на цій професії, потрібно бути перш за все сильним - і морально, і фізично! Покликання має йти від душі, бо, вкладаючи свою працю  в цю роботу, людина вкладає частинку самої себе. Від цього залежить якість і довгостроковість побудованого будинку чи споруди,  в якій будуть проживати і якою будуть користуватися сотні людей. Тому будівництво — справа серйозна і халтур не визнає. Праця будівельника потрібна завжди   у всі часи, а нині в Україні – особливо. Попереду  - величезний об’єм роботи з відновлення зруйнованих міст, сіл, заводів, інфраструктури після ПЕРЕМОГИ України  у війні з рашистами.
Тож  вітаємо всіх будівельників з професійним святом і бажаємо найшвидшого миру на нашій землі,  досягнення нових цілей і нових планів. Професійних вам успіхів і всіляких досягнень у вашому непростому ремеслі. Здоров’я вам і вашим близьким, щастя і удачі!
З повагою  селищний голова                     Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь