A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Про заборону проведення масових публічних заходів

Дата: 22.08.2022 16:56
Кількість переглядів: 643

Відповідно до пункту 8 статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», враховуючи листи Головного управління Національної поліції у Вінницькій області від 18 серпня 2022 року № 1388/01/20-11/22, Управління у справах національностей та релігій обласної військової адміністрації від 17 серпня 2022 року № 03-10/287
НАКАЗУЄМО:
1.    Заборонити в період з 18 до 31 серпня 2022 року на території Вінницької області проведення масових публічних заходів, зокрема хресної ходи до Почаївської Успенської лаври Тернопільської області.

2.    Начальникам районних військових адміністрацій:
довести вимоги цього наказу до населення та керівників релігійних громад району;
ужити заходів контролю щодо забезпечення додержання тимчасових обмежень у проведенні масових публічних заходів на території району, зокрема під час пересування організованих груп людей.
3.    Управлінню у справах національностей та релігій обласної військової адміністрації невідкладно поінформувати релігійні управління (об’єднання) про заборону проведення масових публічних заходів на території області в період з 18 до 31 серпня 2022 року.
4.    Комендантові Вінницької області та міста Вінниці Вадиму Москальцю забезпечити:
єдине управління визначеними силами та засобами Національної гвардії, Держприкордонслужби, Національної поліції, Служби безпеки України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, розташованих на території області та координацію їх дій під час здійснення заходів щодо забезпечення додержання тимчасових обмежень у проведенні масових публічних заходів на території області;
залучення додаткових сил і засобів для забезпечення додержання відповідних тимчасових обмежень, пов’язаних з дією на території області комендантської години.
5.    Головному управлінню Національної поліції у Вінницькій області забезпечити:
додержання громадської безпеки і порядку в місці можливого масового скупчення людей;
контроль за переміщенням на території області організованих груп громадян автомобільним та залізничним транспортом з метою недопущення їх участі у проведенні масових заходів.
6.    Департаменту з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації поінформувати через засоби масової інформації мешканців області про заходи, запроваджені цим наказом.
7.    Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

Начальник обласної військової адміністрації                Командувач угрупування військ "Дністер"

          Сергій БОРЗОВ                                                              Андрій ІГНАТЬЄВ

Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь