A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вічна слава і вічна пам’ять ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!

Дата: 27.08.2022 15:11
Кількість переглядів: 728

Чорна звістка зі Сходу України знову прилетіла до Томашпільської громади 21 серпня у 179 день повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією проти України у запеклому бою біля населеного пункту Опитне, Покровського району на Донеччині загинув Володимир Олександрович Палій – наш односельчанин, воїн Збройних Сил України.


Солдат, Володимир Палій був навідником третього механізованого відділення другого механізованого взводу першої механізованої роти другого механізованого батальйону.  
   В одну мить яскраві кольори літнього дня стали тьмяними, а двері в дім Героя на Томашпільщині навстіж розчинила непрохана смерть, впустивши до рідних горе, сльози, біль і невимовні страждання.
Від самого початку  бойових дій  - з 1 березня 2022 року  - Володимир добровольцем пішов на війну , став на захист Української держави, її народу , землі української і своєї родини від звіра-окупанта.
Він з честю виконував свій військовий обов’язок , брав участь у запеклих боях на Донеччині , Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Піски, Опитне – таким був бойовий шлях нашого захисника за 6 місяців війни.
Він пройшов тяжкий і героїчний шлях воїна, пізнав жах обстрілів «Градами», »Смерчами», «Калібрами», фосфорними бомбами, і ось така гірка втрата, невблаганна смерть забрала у нього життя.
Сьогодні ми назавжди попрощалися та провели в останню дорогу прекрасного сина, батька, брата, дідуся, надійного друга, вірного побратима….
Низько схиляємо голови перед Героєм, який пролив свою кров, щоб ми з вами жили під мирним небом і на своїй, Богом даній землі.
На траурному мітингу біля пам’ятного знака «Борцям за свободу та Незалежність України» селищний голова Томашполя Валерій Немировський висловив глибокі співчуття родині воїна справжнього патріота, захисника України, якій він віддав найдорожче – своє життя. Слова співчуття родині загиблого висловили і військовий комісар  першого відділення Тульчинського районного центру комплектування і соціальної підтримки Роман Сватко, перша вчителька Володимира Олександровича Надія Подкопаєва, однокласниця Валентина Бузік, друг сім’ї загиблого Героя Олег Тарчинець.
 Панахида за загиблим воїном відбулася в Томашпільському Храмі Нерукотворного Образу Христа Спасителя Православної церкви України.
Поховали Героя на новому кладовищі Томашполя.
Вічна та світла пам'ять ГЕРОЮ УКРАЇНИ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь