A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Дорогі томашпільчани, жителі та гості Томашпільської територіальної громади!

Дата: 03.09.2022 08:00
Кількість переглядів: 569

    Прийміть найщиріші привітання з нагоди Дня селища та 6-ої річниці нашої об’єднаної територіальної громади, яке  традиційно відзначаємо в першу суботу вересня. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися тут назавжди, хто своєю щоденною працею дбає про добробут нашого краю. Саме мешканці нашого селища: талановиті, щирі, добрі й працьовиті, які створюють матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє, які виборюють у кривавій битві з російським агресором мир для нашої землі – є найбільшою цінністю. Завдяки вашим старанням, умілим рукам, натхненній праці, мужності й патріотизму наше селище наповнене дитячим сміхом, робочим ритмом, а значить  життям!

 В цей день ми відзначаємо і День об’ єднаної територіальної громади –  свято, яке знаменує новий етап розвитку і час для аналізу попередніх досягнень. Історія її утворення  нині стала вже часточкою історії нашої держави, яку творять добрі, щирі, працьовиті люди своєю щоденною працею.
Вірю, що попереду в громади щасливе майбутнє, що ми достойно пройдемо нелегкі випробування, які випали на долю нашого народу в час жорстокої війни з підступним російським окупантом, що відбудуємо країну.
  Низький уклін і велика шана усім мешканцям громади за самовіддану працю, за любов до рідного краю, за внесок у розвиток та добробут громади. Нехай життя кожного жителя буде веселим і щасливим, нехай діти дзвінко сміються, нехай молодь успішно навчається і самовіддано працює, нехай кожен відчує себе потрібним і важливим. Нехай наша громада росте, розвивається і займає особливе місце в серці кожного її жителя.
  Бажаю кожній родині перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя та благополуччя. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.  
Щиро бажаю нам ПЕРЕМОГИ і миру в країні, у кожній оселі. Добробуту, затишку, радості, процвітання нашій громаді, нашому селищу і кожному з нас!


Селищний голова                                                                        Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь