A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

11 вересня - День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!

Дата: 11.09.2022 08:10
Кількість переглядів: 555

    Кожного дня, запалюючи газ чи включаючи обігрів квартири, ми рідко задумуємося над тим, що за таким звичним елементом комфорту ховається праця великої армії  людей, яких у народі називають просто «газовиками». У складних економічних умовах сьогодення  саме вони  стабільно забезпечують функціонування всіх споживачів, контролюють безпеку використання природного газу. Протягом багатьох десятків років працівники галузі будували виробничі об’єкти, забезпечували їх надійну роботу, набували професійного досвіду, розвивали господарство. І сьогодні ми цілком заслужено можемо пишатись здобутками наших нафтовиків та газовиків.


 Тож щиро вітаю всіх, хто пов’язав свою трудову діяльність з видобутком, обробкою та постачанням нафти і газу, працівників  томашпільської філії Регіональної газової компанії АТ «Вінницягаз» і працівників усіх автозаправних станцій  із професійним святом - Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!
   Це свято людей, які присвятили себе нелегкій, але важливій справі – розбудові паливно-енергетичного комплексу держави, динамічний розвиток якого – запорука успішної перебудови економіки України.   І нині, у непростих для нашої країни політичних та соціально-економічних умовах, в умовах жорстокої військової агресії з боку рф, для  жителів нашої територіальної  громади   праця газовиків набуває надзвичайно важливого значення.
  Бажаю вам, шановні газовики, вагомих трудових успіхів та здобутків, творчого оптимізму, стабільності і впевненості у завтрашньому дні. Міцного здоров’я, миру, благополуччя, добра і щастя! Нехай ваша робота завжди приносить вам задоволення, а повага колег та клієнтів дарує радість. Терпіння вам у роботі, професіоналізму, вдячних споживачів, затишку і добробуту у родинах.
Зі святом!
Селищний голова                                                            Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь