A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітали бібліотекарів з професійним святом та 70-річчя з дня створення Томашпільської біблотеки для дітей

Дата: 30.09.2022 11:50
Кількість переглядів: 504

Сьогодні, у день вшанування святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, бібліотекарі України святкуютьть своє професійне свято.
Секретар Томашпільської селищної ради Оксана Потуторовська зустрілася з бібліотекарями та від імені селищного голови Валерія Немировського привітала їх з професійним святом і 70-річчям з дня створення бібліотеки для дітей.


 «Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек і 70-річчя з дня створення біблотеки для дітей. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства. Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме ви допомагаєте читачам пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства. Бажаю вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі», - зазначила у вітальному слові Оксана Потуторовська. З нагоди 70-річчя з дня створення бібліотеки для дітей її працівники отримали подяки та подарунок від селищної ради.  
     Щиро дякували винуватці торжества Оксані Потуторовській, селищному голові Валерію Немировському за подарунок, за увагу та позитивний настрій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь