A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

У четвер відбулась чергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Дата: 04.10.2022 17:09
Кількість переглядів: 426

Фото без опису

29 вересня в сесійній залі селищної ради для вирішення важливих питань забезпечення функціонування громади зібрались депутати селищної ради. Насиченим було засідання. Які питання розглядали розповідаємо нижче.

На розгляд присутніх начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата винесла питання затвердження звіт про виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за І півріччя 2022 року.

Фото без опису

Також депутати затвердили План роботи ради на IV квартал 2022 року. Заслухали депутати доповіді керівників комунальних установ та підзвітних установ про готовність до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2022-2023 років. Усі заклади, а це: Томашпільське  КП, водоканал, заклади освіти, охорони здоров’я та Центр надання соціальних послуг, готові до проходження осінньо-зимового періоду.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 

Фото без опису

Затвердили депутати статут КНП «Томашпільська ЦРЛ» у новій редакції – змінилась адреса установи. У зв’язку із зміною адреси, депутати ухвалили рішення щодо внесення змін до рішення 29 позачергової сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради від 15.07.2022 «2617 «Про внесення змін до Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських організацій та заміну юридичної адреси КНП Томашпільський ЦПМСД» Томашпільської селищної ради. Також на баланс Центра первинної медико-санітарної допомоги передали комунальне майно.

Прийняли рішення про припинення діяльності КП «Липівка» та передачу його майна на баланс КП «Томашпільводоканал». Однією із головних причин ліквідації юридичної установи є незаконні врізки у систему водопостачання жителів Липівського старостинського округу, що призвело до збитковості установи. При розгляді вказаних питань, селищний голова повідомив присутнім, що при добросовісному використанні, накачаної води діючими скважинами вистачає для забезпечення потреб жителів Томашполя. Однак, з настанням періоду вирощування городини та ягід, ситуація докорінно змінюється. Тому Валерій Немировський вкотре звертається до томашпільчани із закликом берегти воду, бо це обмежений ресурс і він закінчується.

Фото без опису

На баланс Томашпільського КП  передали транспортний засіб, а також майно Томашпільського ККП, що ліквідовується.

Надали дозвіл на відкриття аптеки в с.Велика Русава.

Доповнили депутати і категорії дітей, які отримуватимуть безкоштовне харчування у закладах освіти у разі відновлення очного навчання – це діти із числа внутрішньо переміщених осіб, діти, батьки яких мають статус ветерана війни або які мобілізовані і знаходяться у зоні проведення бойових дій та надали відповідну довідку з військової частини.

Також депутати розглянули й інші питання, зокрема звернення громадян та клопотання юридичних осіб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь