A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Томашпільська громада оговтується від наслідків агресії росії

Дата: 03.11.2022 17:09
Кількість переглядів: 254

31 жовтня 2022 року внаслідок надзвичайної ситуації військового характеру у двох селах Томашпільської громади постраждали житлові та нежитлові будівлі.

Одразу на місце події прибув селищний голова Валерій Немировський та викликав усі спецслужби і забезпечив приїзд будівельної бригади із необхідною технікою. На щастя, обійшлось без загиблих, про що було доведено до відома начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова.

6 працівників ДСНС та 9 працівників комунальних установ почали роботи по усуненню наслідків події, не звертаючи увагу на небезпеку, оскільки повітряна тривога не завершилась.

Тоді ж почала працювати утворена при селищній раді комісія по обстеженню будівель, за результатами якої були складені відповідні акти по усім постраждалим житловим будинкам.

По обіді того ж дня у залі засідань селищної ради відбулось засідання виконавчого комітету, на якому біли виділені кошти: 600 тис.грн  на придбання матеріалів, будівельних матеріалів, інвентарю та інструментів для проведення ремонтних робіт господарським способом для ліквідації наслідків ракетних ударів по Томашпільській, ще 400 тис.грн виділено на компенсацію людям, які будуть само ліквідовувати наслідки відповідно до складених актів.

В той же час почали завозити будівельні матеріали для накриття даху: брус, дошки, шифер, цвяхи. Розпочались будівельні ремонтно-роботи, які четвертий день тривають до пізньої ночі.

Станом на сьогодні, роботи по відновленню покрівлі за рахунок місцевого бюджету у обох багатоповерхових будинках завершились.

На суботу заплановано привести металопластикові вікна згідно проведеним обмірам.

Також, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» та куратор Гуманітарного штабу Томашпільської селищної ради Людмила Поперечна проводить роботу по залученню благодійної допомоги від міжнародних організацій власникам найбільш постраждалих будівель.

Валерій Немировський висловлює щиру подяку за активну участь у відновленні домівок мирних жителів працівникам комунальних служб (Гринчук Роман, Ткачук Анатолій, Морквишен Валерій, Глазуєв Олександр, Прокопенко Микола, Осіпов Михайло,  Власюк Віктор, Телепенько Богдан, Романець Олександр, Теплий Денис), працівникам ДСНС, старостам відповідних старостатів, Юрію Анатолійовичу Морозу, Медвідь Валерію Володимировичу, Світлані Миколаївні Мельник, Подоляну Володимиру.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Відновлені будинки:

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь