A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Сьогодні Всеукраїнський день працівників культури і аматорів народного мистецтва, а також День української писемності та мови.

Дата: 09.11.2022 07:56
Кількість переглядів: 186

Українські писемність, мова і культура – яскраві індикатори нашого народу, своєрідні прояви самобутності і колоритності, які, попри різного роду перешкоди й заборони, змогли не лише вистояти, а й вирувати та процвітати, вражаючи неповторністю та кришталевою чистотою.

Українська культура і писемність засновані на тисячолітній духовній спадщині українського народу, який не тільки вміє самовіддано і сумлінно працювати, плекати та примножувати, дбайливо передаючи набуте з покоління в покоління, а й творити унікальне, жити у світі прекрасного, створеного аматорами своєї справи, та щиро ділитися з ближніми своїми здобутками.
Селищний голова В. Немировський, виконавчий комітет і депутатський корпус Томашпільської селищної ради сердечно вітають усіх, хто причетний до цих знаменних свят. Зичать міцного здоров’я, довголіття, злагоди і любові в родинах, творчого запалу. Щоб й надалі знавці мови, працівники культури та аматори сцени гідно представляли нашу громаду, перемагаючи у різноманітних конкурсах. Ми завжди пишаємося Вами, вашими успіхами, ентузіазмом та наполегливістю. Завжди рішуче йдіть до нових висот та впевнено тримайте провідні позиції у рейтингах найкращих задля зміцнення і розвитку української ідентичності


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь