A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Ще одна втрата для нашої громади...

Дата: 14.11.2022 10:34
Кількість переглядів: 252

Війни! Скільки їх було в історії людства. І завжди – це страждання, сльози, втрата  найдорогоціннішого -  життя, біль... Таким болем для багатьох громадян України є війна, розвязана російською федерацією проти  України. У ці нелегкі для нашої Батьківщини  часи пекучий біль пронизує серце кожного українця, болить душа, у грудях палає ненависть до російського ворога, що прийшов непроханий на нашу землю, яку боронять сини України і за яку віддають найдорожче – життя. На нашій землі іде війна, стріляють танки і ревуть гармати, сповита горем, в чорному вбранні сльозами вмилась не одна вже мати.


 Чорним вороном прилетіла страшна звістка про смерть сина Володимира  і в родину Задоїв, що проживає в с. Яланець Томашпільської територіальної громади. Не стало враз надійної опори, міцного плеча, не стало захисника для батьків, я  маленької донечки, для сестри…
 Народився Володимир  Вікторович Задоя в с. Яланець 18 травня 1978 року.
 З досягненням повноліття був призваний до лав армії у місто Керч АР Крим, прийнявши присягу був напрвлений на проходження військової служби у м. Запоріжжя. Після демобілізації працював за місцем проживання в м. Балабіно Запорізької області. Через деякий час переїхав до рідного його душі Яланця, працював у місцевому господарстві. В 2017 році народилася маленька донечка Віра, яку він виховував, любив, про яку піклувався. Останнім часом працював в охоронній службі міст Одеса, Київ. З початком військової агресії став на захист територіальної цілісності та суверенітету України. 30 березня вступив до лав ЗСУ. Був солдатом, водієм відділення 17 стрілецької роти 7 стрілецького батальйону, тяжкі тілесні ушкодження отримав під час виконання службових завдань в н.п. Кушугум Запорізької області. Три місяці боровся за життя, але 9 листопада 2022 року згасла життєва зірка Володимира Вікторовича. У боротьбі за волю України віддав найдорожче - своє життя.
Поховали Володимира Вікторовича в рідному селі на місцевому кладовищі.
У траурному мітингу, що відбувся на Меморіалі Слави, взяли участь та виступили перший заступник голови Томашпільської громади Віталій Годний, заступник голови Тульчинської районної військової адміністрації Володимир Скалій, начальний першого відділу Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Роман Сватко, заступник командира батальйону 27 бригади Національної Гвардії України Віталій Качур.


Спочивай з миром, Герою!
Вічна слава і вічна пам'ять захиснику України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь