A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

День працівників радіо телебачення та зв'язку

Дата: 16.11.2022 10:18
Кількість переглядів: 165

                    Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку,
                     ветерани галузі зв’язку Томашпільської громади!
Сьогодні в день вашого професійного свята  прийміть наші найщиріші вітання!
Розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо – невід’ємна складова суспільного прогресу. Нині ми щодня знаходимося в потоках інформації з різних медіа-ресурсів, за секунди обмінюємося даними через телефонні та Інтернет-мережі.

Завдяки вам ми дізнаємось свіжі новини з життя країни і світу, маємо змогу вчасно підготуватися до надзвичайних ситуацій, заявити про болючі проблеми, що потребують вирішення, поділитися радісними чи сумними подіями.   
Ваша праця – щодня у кожному домі. Вам довіряють, на вас рівняються, вами надихаються. Тож незмінно слідуйте нормам журналістської етики, з мудрістю та виваженістю виконуйте свою надзвичайно важливу працю, не залишаючи жодного глядача та слухача у «темряві» незнання.
Звичайно, в нинішній час нелегко зв’язківцям забезпечувати бездоганну роботу в своїй галузі. Але ваші зусилля, помножені на високий професіоналізм, відданість улюбленій справі, чуйність і повагу до своїх клієнтів, дають гарні результати.
Дякуємо за сумлінну та наполегливу працю всім, хто на Томашпільщині проводить свою діяльність у цій сфері. Бажаємо успіхів, професійного зростання, невичерпної енергії та втілення нових цікавих ідей! Хай на всіх каналах зв’язку приходить до нас тільки правда, яка допомагає нам жити, працювати, боротися за перемогу і вірити, що світ стане кращим, добрішим і людянішим.

Селищний голова В. Немировський, виконавчий комітет і депутатський корпус Томашпільської селищної ради та старости старостинських округів громади

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь