A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

День сільського господарства

Дата: 20.11.2022 08:00
Кількість переглядів: 225

 Шановні трудівники сільського господарства,ветерани хліборобської праці, дорогі  хлібороби  Томашпілля!
 Щиро і сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства України.  Вітаємо всіх, хто оре поле і засіває зерно, хто плекає врожаї чи спішить на ферму світанковою доріжкою, варить цукор, переробляє молоко, хто ремонтує і постачає техніку, віддає агропромисловому виробництву свою мудрість, досвід, тепло серця і щирість душі.


  Знаємо, як непросто сьогодні вам  працювати, яким невимовно складним став цьогорічний хліборобський рік в умовах повномасштабної військової агресії, розв’язаної   російською федерацією проти України та  які величезні втрати несе наша держава, хліборобська спільнота в час війни. І все ж  ви зуміли виростити непоганий врожай зернових і технічних культур, не допустили різкого спаду в тваринницькій галузі, подбали про харчову безпеку країни в умовах воєнного стану. А все це свідчить про ваше уміння долати труднощі, вміння вистояти за будь-яких умов, про вірність хліборобській справі, рідній землі, про віру в перемогу і впевненість у щасливому  майбутньому незалежної вільної суверенної України. Низький уклін вам за вашу працю, за безмежну любов до  рідного краю.
  Зичимо трудівникам полів і ферм, ветеранам – хліборобам, фермерам, усім працівникам агропромислового комплексу  нашої громади міцного здоров’я, великого щастя,  світлої радості, мирного неба і перемоги над ворогом. Хай до  вас, роботящих, натомлених,  повертаються сили і не покидає віра в краще мирне життя. Нехай прийде  нова весна, а з нею – ПЕРЕМОГА і новий засів зерна, любові і надії! Зі святом вас, хлібороби!
З повагою

Селищний голова   Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь