A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

 32-а позачергова сесія вирішувала назрілі питання

Дата: 18.11.2022 11:41
Кількість переглядів: 235

  Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», 32 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання, оголошена розпорядженням селищного голови № 230 від 9 листопада 2022 року, розпочалася 17 листопада і на неї зареєструвалися 14  депутатів із 26 – ти обраних. Також у сесії взяли участь запрошені:  перший заступник селищного голови Віталій Годний,  начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, начальник відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Павло Кушнір, начальник відділу освіти, спорту, культури і туризму Ігор Ярош, начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення селищної ради Андрій Щербатий, директор КП «Томашпільводоканал» Наталя Пшенична, юрисконсульт відділу юридичного та кадрового забезпечення Петро Дєдов,  старости  старостинських округів.  Головував на сесії селищний голова Валерій Немировський.


  Перед початком сесії присутні вшанували пам'ять загиблих у російсько-українській війні захисників України та її мирних жителів хвилиною мовчання.
  До порядку  денного сесії внесено 38 питань. Зокрема депутати, заслухавши інформацію начальника фінансового управління селищної ради Наталії Щербатої,  внесли зміни до рішення  № 2087 18 сесії селищної ради 8 скликання «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Томашпільської селищної ради на 2022рік» та рішення № 2088  «Про бюджет Томашпільської селищної територіальної громади на 2022 рік». Цілий ряд прийнятих рішень  стосувалися упорядкування майнових питань, як-от: передачі основних засобів, обладнання та інших матеріальних цінностей на баланс  шкіл відділу освіти, спорту, культури і туризму чи на фінансове управління селищної ради; затвердження  Плану діяльності селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік, переліку  приватизації  майна, Акту передачі – прийому майна, що є спільною частковою власністю СТОВ «Комаргородське», яке ліквідовується, до власності Томашпільської територіальної громади як правонаступника Комаргородської сільської ради, нової редакції Статутів КП « Пилипи-Борівські», «Кислицьке», створення   аукціонної комісії для  продажу обєктів малої приватизації комунальної власності тощо. Значна частина рішень була спрямована на розвязання питань земельних відносин: затверджено проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування КП «Томашпільводоканал», технічну документацію з нормативно-грошової оцінки земельних ділянок, що перебувають в оренді. Задоволено заяви жителів громади про вилучення з користування земельних ділянок, наданих для городництва. Відповідно до рішення сесії своє місце провадження освітньої діяльності та юридичну адресу змінив Яланецький заклад дошкільної освіти «Пролісок». Відтепер він працюватиме в приміщенні місцевої школи.
На сесії депутати задовольнили заяву заступника селищного голови Івана Німерчука щодо дострокового припинення ним повноважень та звільнення  із займаної посади. Селищний голова подякував Іванові Васильовичу за роботу, побажав йому міцного здоров’я та  миру і спокою на довгі літа.
     Депутати працювали злагоджено і відповідально. Протягом відведеного часу вони прийняли з кожного питання  відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на сайті селищної ради в 10-денний строк.
       У сесії взяла участь народний депутат Верховної Ради України Лариса Білозір, яка поспілкувалася з присутніми депутатами селищної ради, сільськими старостами, поінформувала їх про те, як працює сьогодні в надскладних умовах російської  воєнної агресії депутатський корпус найвищого законодавчого органу України та як все-таки вдається вирішувати в цей нелегкий час проблеми держави не тільки в Україні , а й на міжнародному рівні.          

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь