A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2022 10:14
Кількість переглядів: 187

  Шановна Томашпільська  громадо!  Від імені депутатів Томашпільської селищної ради та  членів виконкому, старост старостинських округів нашої громади щиро вітаю вас з Днем Гідності та Свободи!
Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у війні, нав’язаній нашій країні російською федерацією,  усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструє щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі.


Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.
Ось уже дев’ятий рік в Україні триває війна. Вона породила безліч складних завдань, що особливо гостро постали в цьому 2022 році, коли розпочалася гаряча фаза війни, коли постало питання про те, чи бути Україні і її народові взагалі. І саме в цей надскладний час наш народ, його доблесні сини і дочки довели і доводять сьогодні щоденно: Україні бути! Ми разом виконаємо головне:  виборемо ПЕРЕМОГУ над озвірілим ворогом, відстоїмо територіальну цілісність та незалежність України, відновимо і збережемо її економічний потенціал. Це не просто. Нам як ніколи потрібні згуртованість, віра, наполегливість. Сила зростає у боротьбі, вправність – у праці, досвід – в аналізі і попередженні помилок.
Щиро вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні і в тому, що сонце правди, миру  незабаром засяє над нашим краєм, бо з нами  БОГ і правда, а отже – Перемога!

Селищний голова                                                                  Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь