A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

 Єднаймося проти насилля

Дата: 25.11.2022 12:02
Кількість переглядів: 302

24 листопада 2022 року в Україні стартувала Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Тож у цей день в нижньому залі адміністрації    в рамках запланованих до  неї заходів відбулося засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, яку провів перший заступник селищного голови Віталій Годний. У засіданні взяли участь члени міжвідомчої комісії – представники служб, що причетні до вирішення зазначених проблем.


  В ході засідання секретар міжвідомчої ради, директор Центру з надання соціальних послуг Людмила Поперечна ознайомила присутніх з планом заходів, що відбудуться в рамках Всеукраїнської акції, коротко інформувала про роботу ради з питань протидії домашньому насильству в Томашпільській територіальній громаді та про те, як опрацьовуються звернення громадян щодо проблем насильства у сім’ї, акцентуючи увагу на  своєчасному спільному реагуванні на  подібні звернення всіх служб, які відповідають за цей напрям роботи з жителями громади.
  Крім того, вона ознайомила членів ради з програмою заходів, що відбуватимуться в громаді в рамках Всеукраїнської акції. Так, починаючи з 25 листопада в громаді заплановано проведення «круглих  столів» на різні теми з питань ліквідації насильства щодо жінок та дівчат, перегляд соціальних відеороликів інформаційного характеру до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, до Міжнародного дня боротьби з рабством, Міжнародного дня людей з інвалідністю, різноманітних релаксаційних заходів, запис відеороликів до Дня волонтера, Дня Збройних Сил України  та інше. Завершиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» відкриттям у Томашполі «червоної лавки», що буде приурочене річниці інциденту в Монреалі(Канада) – в День Білої стрічки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь