A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

7 грудня – День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 14:52
Кількість переглядів: 233

З нагоди свята у залі засідань селищної ради відбулося урочисте зібрання за участю селищного голови Томашпільської територіального громади Валерія  Немировського,  старост, діловодів,  працівників селищної ради та ветеранів місцевого самоврядування Томашпільської територіальної громади.
Валерій Федорович від себе особисто та депутатського корпусу щиро привітав усіх присутніх зі святом, подякував за відповідальну, сумлінну та самовіддану працю, завдяки якій жителі нашої територіальної громади почувають себе захищенішими у цей нелегкий час, а також за активну громадянську позицію та особистий внесок у розбудову нашої громади. Адже самоврядці першими приймають на себе людські проблеми, біль та життєві негаразди, прагнуть допомогти та підтримати кожного.

Очільник  від  щирого серця побажав усім міцного здоров’я, миру, злагоди натхнення та наполегливості працювати разом на Перемогу та на благо розвитку нашої територіальної громади та усієї Держави в цілому. Також за наполегливу та сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм та вагомий внесок у соціально-економічний розвиток громади з нагоди Дня самоврядування Валерій Немировський вручив Грамоти від Томашпільської селищної ради окремим працівникам Томашпільської селищної територіальної громади та старостам.
Особливо теплі слова подяки голова адресував ветеранам самоврядної ниви, які своєю багаторічною працею утверджували основи місцевої самоврядності громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь