A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

В Україні з краю в край ходить святий Миколай…

Дата: 20.12.2022 09:36
Кількість переглядів: 281

19 грудня, у день святого Миколая на центральній площі селища Томашпіль відбулося традиційне відкриття головної ялинки громади. Прикрасою свята стала святково прибрана зелена красуня, яка росте безпосередньо на центральній площі селища. З вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Томашпільської об’єднаної територіальної громади Валерій Немировський. Він тепло привітав усіх зі святом святителя Миколая Чудотворця та з початком зимових свят й щиро побажав усім міцного здоров’я, витримки, благополуччя, достатку, мирного неба та великої віри у швидку перемогу ЗСУ.

На святкове дійство прийшли подивитися жителі та гості громади. Та найбільше цього свята чекала малеча, адже діти, незважаючи на те, що в країні зараз іде війна, заслуговують на позитивні емоції, свято, добру казку та новорічне чудо. Керівництво селищної ради також посприяло, щоб зі всіх старостинських округів нашої громади старости змогли привезти на свято й сільських діток, щоб і вони змогли побачити головну ялинку громади та взяти участь у святковому дійстві. Концертну програму присутнім підготували та гарно її провели працівники комунальної установи «Центр культури та дозвілля» Томашпільської селищної ради. І хоч Новорічна красуня цього року не засяяла вогниками (зважаючи на військовий стан в Україні та з метою того, щоб не створювати додаткового навантаження на електромережу) - на площі панувала святкова атмосфера. Найменші учасники свята – вихованці селищного дитячого садочка «Сонечко» та дошкільнятка Світлиці «У Матусі» - у віршованій формі дякували улюбленому святому за солодощі та подарунки. Та найбільше дітки просили Чудотворця, щоб він здійснив найзаповітнішу мрію усіх дітей та дорослих України – вимолив у Бога Перемогу, мир та спокій для нашої стражденної країни. Новорічні пісні лунали у виконанні талановитих юних томашпільчаночок Алінки Слободянюк та Іринки Кривов’яз. Діти танцювали під веселу музику та водили хороводи довкола ялинки. На завершення свята всіх учасників дійства та усіх дітей, які в цей час були присутні на селищній площі, щедро частував солодкими гостинцями святий Миколай, в образ якого вміло перевтілився працівник Центру культури і дозвілля селищної ради Олег Стебельський. А спонсорами солодких «миколайчиків», як завжди, стали селищний голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський та народний депутат України Лариса Білозір, які нікого не обділяють увагою, а особливо – діток. Валерій Федорович щиро подякував Ларисі Миколаївні за те, що вона, залишивши усі свої турботи, приїхала привітати наших діток зі святом Миколая, за щедру спонсорську допомогу нашій громаді, та за подаровані щасливі моменти радості нашим діткам. Свято вийшло яскравим, цікавим, з казковим колоритом і веселим. У душах дітей та дорослих воно залишило теплий слід та надію на краще мирне майбутнє.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь